Onderstroom festival

7 & 8 juni 2024

Trap je zomer af met het leukste feestje van Harderwijk!

Wanneer de dagen langer worden en de temperatuur stijgt is het weer tijd om de Wijde Wellen te vullen met dans, muziek en geluk: Onderstroom Festival 2024. Anders dan voorheen valt het festival dit jaar samen met de bekende Harderwijker Aaltjesdagen. Samen duwen deze twee evenementen elkaar naar een nog hoger niveau! Op de verschillende podia staan tijdens het Festival uiteenlopende acts die je laten dansen en genieten van het moment. DJ’s, bandjes maar ook theater zal niet ontbreken. Ook is er dit jaar speciaal aandacht voor kinderen. Op zaterdagmiddag is er een volwaardig kinderprogramma en dit maakt Onderstroom Festival 2024 het muziekfestival voor het hele gezin. Maar vergeet niet, regel tijdig oppas voor de avond want dan kunnen de papa’s en mama’s zelf even net als vroeger lekker losgaan.

Onderstroom Festival is ook dit jaar weer te vinden op de Wijde Wellen, beter bekend als de strandboulevard in Harderwijk. De ingrediënten van dit festival zijn muziek, dans en theater, in combinatie met heerlijk eten en drinken. Opnieuw een festival voor en door Harderwijkers maar natuurlijk is iedereen meer dan welkom. Daarom is Onderstroom Festival gratis toegankelijk

Laat je oren vullen met de diepste klanken van de DJ’s of ga genieten van (on)bekende live bands. Misschien kom je nog een nieuwe Kensington tegen?

Niks missen?
Meld je aan voor festival updates: